Brorholt Auto Center

Velkommen til Brorholt Auto Center

Brorholt Auto Center holder til på en gammel landejendom fra 1911 i Vadum i Nordjylland. Vi elsker biler så derfor er det også super fedt at sælge eller finde den helt rigtige bil til både nye og gamle kunder, og skulle vi ikke have den bil du/I leder efter, så finder vi den. Heller vente 14 dage eller en måned på den rigtige bil – og vi har kontakter både i Tyskland og Sverige, hvis ikke bilen kan findes i Danmark. Vi ved at købe en ny bil er en stor beslutning økonomisk og vi står til rådighed med råd og vejledning – også om det bedst kan betale sig at købe eller lease bilen. Derudover tilbyder vi også vejledning vedr. finansiering såfremt det er en ønske.

Vedr.  finansiering og Leasing samarbejder vi med de store i branchen som er Santander Finans samt Al Finans og Carta Finans og leasing.

Værksted

Hos Brorholt Auto Center har vi valgt ikke selv  at have værksted, vi har derfor aftale med Bosch samt Automester, således vi kan sikre garanti reparationer uanset om man bor i Nordjylland eller på Sjælland.

Det er også muligt at udvide garantien på bilen, ved at tilkøbe yderligere forsikring mod mekanisk svigt. Forhør nærmere.

Kontakt os på 60 44 33 33 eller info@bhac.dk

Mvh Lars Nørgaard

Medarbejdere

Lars Nørgaard

Lars Nørgaard

+45 60 44 33 33

info@bhac.dk

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vender vi tilbage hurtigst muligt

10 + 11 =